Francesco Bamonte – PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA ÎMPOTRIVA DIAVOLULUI ÎN RITUALUL DE EXORCIZARE – PREFAŢĂ de Renzo Lavatori – CUVÂNT ÎNAINTE de PS Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore



Francesco Bamonte

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA

ÎMPOTRIVA DIAVOLULUI 
ÎN RITUALUL DE EXORCIZARE


PREFAŢĂ de Renzo Lavatori

CUVÂNT ÎNAINTE de PS Claudiu,
 Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore


 ISBN 978-606-92671-9-6

(Format: 14,5 x 20,5 cm; 224 pag.) 








DON FRANCESCO BAMONTE – Exorcist al Romei, Președinte al Asociației Internaționale a Exorciștilor și discipol al lui Don Gabriele Amorth – merituosul patriarh al exorciștilor –, este autorul mai multor cărți traduse în numeroase limbi și, totodată, un foarte apreciat conferențiar internațional.


* * *

Partea cu adevărat inedită și care susține neîntrerupt ritmul entuziast al acestei cărți este dată de perspectiva cu totul neașteptată: cel care confirmă involuntar minunata țesătură spirituală ce susține viața ordinară, aparent banală, a oricărui creștin, este tocmai diavolul! De câte ori nu recităm bine-cunoscuta rugăciune Născătoare de Dumnezeu sau Ave Maria...? Ei bine, cartea de față ne dezvăluie un lucru senzațional și anume acela că iadul întreg se cutremură într-un astfel de moment!

Din Cuvânt Înainte de PS Claudiu,
Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore


Din relatările tulburătoare ale exorcismelor prezentate în această carte se poate observa, în toată măreția și strălucirea, imaginea neprihănită și desăvârșită a Maicii lui Dumnezeu... Cititorul este îndemnat să lupte și să înfiereze diavolul și toate cursele sale, și să nu se lăse amăgit sau înșelat în vreun fel... Regăsim o chemare stăruitoare și senină de a o iubi cu toată inima pe Preasfânta Fecioară Maria și prin ea pe preaiubitul său Fiu, Isus Christos.

Din Prefață de Don Renzo Lavatori,
Univ. Urbaniana  – Roma